Blog

Imaginea noastra la locul de munca… a fi sau a nu fi?

Uniforma personalului, este elementul care da identitate unui restaurant, unui bar, unui hotel, unui spital, clinici sau oricarui alt domeniu. Domeniile de activitate sunt multiple, dar hainele purtate in timpul orelor de munca trebuie sa fie in primul rand comode si functionale, pentru ca in afara de a oferi o mare libertate in miscare, trebuie sa satisfaca anumite criterii importante, in functie de fiecare domeiu in parte.

uniforme restaurant bar  uniforme doctor 059201  053451

Uniforma unui ospatar, a unui barman sau a unui bucatar, pentru a raspunde cel mai bine regulilor igienice impuse de acest sector, trebuie sa fie confectionata din materiale lejere si usor de intretinut. Acelasi aspect este perfect valabil si pentru produsele destinate celor care lucreaza in sectorul farmaceutic, medical sau estetic. In acest sector uniforma mai cuprinde si accesorii precum papuci, manusi si masti de unica folosinta, articole la fel de importante precum uniforma in sine.

A alege o uniforma de calitate, este aproape o obligatie. De aceea, ideal ar fi sa apelati intodeauna la firmele specializate, care va pot garanta avantajele alegerii unei uniforme, cu caracteristicile specifice fiecarui sector in parte. Un bun profesionist va poate indruma in alegerea uniformelor, va poate da un plus de autenticitate imaginii afacerii dumneavoastra, sau pur si simplu poate pune in lumina, aspectul Dvs la locul de munca prin recomandarile facute.

LASATI-VA GHIDATI DE PROFESIONISTI…

Lasă un răspuns