Termeni si conditii generale
Urmatorii termeni vor avea intelesuri specificate mai jos:

-Utilizator: reprezinta persoana care acceseaza prezentul website si care a acceptat termenii si conditiile generale de utilizare;
-Client: reprezinta persoana care acceseaza prezentul website, care a acceptat termenii si conditiile generale de utilizare, care initiaza si finalizeaza o comanda.
-Comanda: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii prezentului website de catre un client, ce intervine ca forma de comunicare intre Uniforme Profesionale si client;
-Contract: reprezinta o comanda confirmata de catre Uniforme Profesionale, prin care este de acord sa livreze clientului produse si servicii, iar clientul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa efectueze plata acestora.

Prin accesarea, utilizarea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, informatii sau servicii prin intermediul website-ului nostru, utilizatorii/clientii consimt sa respectate Termenii si Conditiile Generale, precum si legislatia aplicabila.
Termenii si conditiile generale pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului website.

CONTINUT SITE SI DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului uniforme-profesionale.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web,scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Agil Popa SRL-D sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul uniforme-profesionale.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@uniforme-profesionale.ro

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

PROCESAREA COMENZILOR

Prin lansarea unei comenzi pe website-ul uniforme-profesionale.ro, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau e-mail) prin care Uniforme Profesionale isi deruleaza operatiunile.

Pentru a se putea onora comanda cat mai rapid, clientul trebuie sa completeze toate campurile cu datele solicitate. Înainte de efectuarea comenzii, Cumpăratorul va consulta cataloagele, tabelele de dimensiuni şi instrucţiunile producatorului.

Dupa lansarea comenzii, clientul va primi pe adresa de e-mail indicata, factura proforma care va contine informatii privind valoarea comenzii in RON Ulterior, Uniforme Profesionale va contacta telefonic clientul pentru confirmarea comenzii si pentru informarea asupra costului de transport.

Acceptarea comenzii de catre Uniforme Profesionale se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Uniforme Profesionale catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract. Programul de preluare al comenzilor este de luni până vineri între orele 09.00 – 17.00, livrarea urmând a se efectua de luni pâna vineri între orele 09.00 – 17.00 prin curier.

În cazul în care aveţi o problemă cu o comandă şi doriţi mai multe amănunte, vă rugăm să trimiteţi mail la contact@uniforme-profesionale.ro sau contactaţi-ne la tel. 0764 414146

PRETUL SI DISPONIBILITATEA PRODUSULUI

Preturile prezentate pe site sunt exprimate in RON si include TVA-ul. Uniforme Profesionale îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile practicate pentru produsele şi/sau serviciile disponibile pe site, fără notificarea în prealabil a Utilizatorului sau Cumpărătorului.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. În absenţa unui produs acoperit cu o comandă, clientul va fi imediat informat, iar stocul va fi completat din depozitul producătorului, termenul de livrare fiind de 10 la 15 zile lucrătoare.

De asemenea, nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc la furnizor, eventuale greseli de tiparire etc.).

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Brasov, Romania.

DISPOZITII FINALE

Uniforme Profesionale isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului uniforme-profesionale.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa contact@uniforme-profesionale.ro

Fiind de acord cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare a site-ului www.uniforme-profesionale.ro, Cumpărătorul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea acestuia.